ZakelijkBereken premieEnglish

  • Eersteklas Zorgverzekering
  • Snel geholpen door ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,3

Snelzorg

De zorg in Nederland is goed. Toch staan we voor behoorlijke uitdagingen. De vraag naar zorg neemt toe en tegelijkertijd hebben we te maken met een groeiend tekort aan personeel. Daarmee stijgen de zorgkosten, en nemen ook de wachttijden toe. Daarom is ONVZ vorig jaar gestart met Snelzorg.

Snelzorg is een initiatief waarbij we met zorgaanbieders in Nederland afspraken maken, zodat u daar sneller terecht kunt. Onze ZorgConsulenten zoeken dan naar een locatie waar u snel en goed geholpen kunt worden, passend bij uw wensen en benodigde behandeling. U hoeft niets extra's te betalen voor Snelzorg: dit zit in het basispakket van ONVZ.

Snel naar een medisch specialist

Met Snelzorg kunt u dus snel terecht bij een medisch specialist die bij ons Snelzorg-netwerk is aangesloten. Vanaf het moment dat u een beroep doet op Snelzorg, via onze ZorgConsulenten, regelen wij alles. Wij leggen het contact met de medisch specialist en wij vergoeden de kosten direct aan de zorgverlener. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw herstel.

Onze Snelzorg Partners

We hebben contracten met de volgende klinieken:

  • Annatommie MC (orthopedie en revalidatie)
  • Equipe (orthopedie en revalidatie)
  • Bergman Clinics (dermatologie)
  • DC Klinieken (diagnostiek)

We breiden deze lijst verder uit de komende periode en communiceren nieuwe partners op de website en in nieuwsbrieven.

Meer zorgpartners zullen volgen

In 2022 voegen we steeds meer zorgpartners toe aan Snelzorg, zodat u voor veel verschillende medische problemen snel geholpen kunt worden. Door de coronacrisis is het helaas mogelijk dat hier ook vertragingen in plaats vinden.

Quote-110-px

"Via Snelzorg kon een verzekerde binnen één week geopereerd worden aan een liesbreuk, terwijl er een wachtlijst was van 6 maanden. Dat ik dat kon regelen voor hem, daar werd ik zelf heel blij van."

Albert, ZorgConsulent bij ONVZ

Lees het interview

Beste en snelste zorg

Onze ZorgConsulenten doen er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen met de best mogelijke behandeling. Zij hebben contact met alle door ONVZ gecontracteerde zorgaanbieders in Nederland en weten dan ook waar u, bij deze aanbieders, zo snel mogelijk terecht kunt voor een door u gevraagde behandeling of consult. Ook kunnen zij u helpen uit te zoeken welk ziekenhuis het best past bij welke behandeling. Zo streven we ernaar dat u zo snel en zo goed mogelijk wordt geholpen.

Meer weten?

Meer weten of direct een vraag stellen over Snelzorg? Neem contact op met onze ZorgConsulent. De ZorgConsulenten zijn bereikbaar op werkdagen op telefoonnummer 0800 022 14 50 (gratis), kies optie 2. U kunt ook een terugbelverzoek achterlaten. Vul daarvoor dit formulier in. Dan wordt u teruggebeld op de tijden die u aangeeft.

Heeft u nog vragen?
Wij zijn er voor u

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.