ZakelijkBereken premieEnglish

  • Eersteklas Zorgverzekering
  • Snel geholpen door ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,3

De ZorgConsulent

Bij ONVZ heeft u een eersteklas zorgverzekering, met advies en persoonlijke hulp. Daarom staan onze ZorgConsulenten voor u klaar: zij helpen u graag in het vinden van de beste behandeling voor u.

Wat is een ZorgConsulent?

Wanneer u zorg nodig heeft, dan kunt u op ONVZ vertrouwen. Onze ZorgConsulenten kennen het zorgveld goed en beschikken over ruime medische kennis. Een aantal van hen is BIG-geregistreerd verpleegkundige. ZorgConsulenten zijn geen zorgverleners en ze kunnen geen diagnose stellen. Ze adviseren u en ze staan klaar om u te ondersteunen of te informeren.  

Wat doet een ZorgConsulent?

U heeft de optimale vrijheid om zelf uw arts of ziekenhuis te kiezen. We begrijpen dat zo’n keuze niet altijd eenvoudig is. Daarom staan onze ZorgConsulenten klaar om te overleggen, bijvoorbeeld als u op een wachtlijst staat. Ook ondersteunen zij mantelzorgers, informeren u over preventie en zoeken uit waar u het snelst geholpen kunt worden. 

Terugbelafspraak inplannen

Wilt u advies van de ZorgConsulent? Dan wordt u teruggebeld op de tijden die u aangeeft.

Doorgaan

Wachtlijstbemiddeling

Staat u op een wachtlijst? Mogelijk kunt u voor een behandeling sneller bij een andere zorgverlener terecht; vraag het aan de ZorgConsulent.

Advies bij een behandeling

Loopt u tegen problemen aan bij een behandeling? Of weet u niet bij welke instantie u het beste terecht kunt? De ZorgConsulent helpt u verder met persoonlijk advies.

Snelzorg

De ZorgConsulent zoekt graag voor u uit bij welke zorginstelling u het snelst geholpen kunt worden. Ook als u niet op een wachtlijst staat.

Mantelzorg

Bent u mantelzorger? Dan ondersteunt onze ZorgConsulent u graag met een luisterend oor, praktische tips en nuttige informatie.

Gesprek voorbereiden

Met een goede voorbereiding haalt u méér uit het gesprek met een arts. Onze ZorgConsulent kan u daarbij helpen.

Second opinion

De ZorgConsulent legt u graag uit wat een second opinion inhoudt en kijkt bij welke zorgaanbieder u hiervoor terecht kunt.

Ashley-quote

Ashley, ZorgConsulent bij ONVZ

"We zijn een persoonlijke gids in de gezondheidszorg. Zo kunt u bij ons terecht voor advies, bijvoorbeeld over hoe u een gesprek met een arts moet ingaan, voor mantelzorgondersteuning of een second opinion.''

Lees het interview

Beste en snelste zorg

Onze ZorgConsulenten doen er dus alles aan om u zo snel mogelijk te helpen met de best mogelijke behandeling. Zij hebben contact met alle door ONVZ gecontracteerde zorgaanbieders in Nederland en weten dan ook waar u, bij deze aanbieders, zo snel mogelijk terecht kunt voor een door u gevraagde (eerste) behandeling of consult. Ook kunnen zij u helpen uit te zoeken welk ziekenhuis het best past bij welke behandeling. Zo streven we ernaar dat u zo snel en zo goed mogelijk wordt geholpen.

Zorgadvies nodig?

Onze ZorgConsulenten bieden een luisterend oor helpen u graag in uw situatie. De ZorgConsulenten zijn bereikbaar op werkdagen op telefoonnummer 0800 022 14 50 (gratis), kies optie 2. U kunt ook een terugbelafspraak aanvragen. Vul daarvoor dit formulier in. Dan wordt u teruggebeld op de tijden die u aangeeft.

Heeft u nog vragen?
Wij zijn er voor u

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.