• Eersteklas Zorgverzekering
  • Snel geholpen door ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,3

Vrije zorgkeuze en ruime dekking: verzekerd van buitengewoon veel vrijheid

Bij ONVZ zijn uw medewerkers verzekerd van buitengewoon veel vrijheid. De vrijheid om zelf te kiezen door welke dokter en in welk ziekenhuis uw medewerker behandeld wilt worden, de vrijheid van snelle uitbetaling van declaraties en de vrijheid van de ruimste dekking van Nederland.

Vrije keuze voor dokter of ziekenhuis

Bij ons krijgen uw medewerkers altijd de vergoeding waar zij recht op hebben, ongeacht naar welke dokter of naar welk ziekenhuis ze gaan. Wij vergoeden bijna altijd op basis van restitutie. Alleen bij ongecontracteerde zorgverleners in wijkverpleging en ggz hanteert ONVZ vanaf 1 januari 2021 maximale vergoedingen. Twijfelt uw medewerker over een diagnose of voorgestelde behandeling? Dan is hij is zij ook altijd vrij om een second opinion aan te vragen.

Ruimste dekking en snelle uitbetaling

ONVZ biedt zeer ruime dekkingen binnen de aanvullende verzekeringen. Bovendien krijgen uw medewerkers bovenop een aanvullende verzekering de gratis extra dekking van Werkfit. Daarnaast kunnen ze bij ONVZ snel online declareren en betalen wij declaraties binnen 5 dagen uit. Ook dat is een onderdeel van onze service die onze klanten niet voor niets met een 8,3 beoordelen.

Persoonlijk hulp en advies van onze ZorgConsulent

Heeft uw medewerker hulp nodig bij de zorgkeuze of hulp bij de voorbereiding op een zorgbezoek? Onze ZorgConsulenten staan klaar voor persoonlijke hulp en advies als dat nodig is. Onze ZorgConsulenten weten welke instanties er zijn en denken graag mee. Ook zijn ze goed op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Zo weet u zeker dat alles goed geregeld wordt, mocht het nodig zijn.

Ruime vergoedingen en extra dekking

ONVZ staat bekend om de ruime vergoedingen. Op het gebied van de mentale gezondheidzorg is dat niet anders. Medewerkers met een aanvullende verzekering bij ONVZ krijgen ook nog een de gratis extra dekking van de medewerkersmodule Werkfit, met daarin onder andere €250 euro extra dekking voor mentale gezondheidsklachten.

Meer over Werkfit

Heeft u nog vragen?
Wij zijn er voor u

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.