• Eersteklas Zorgverzekering
 • Snel geholpen door ZorgConsulent
 • Klantwaardering 8,3

Onze zorgverzekeringen

Bij ONVZ kiest u voor een Eersteklas Zorgverzekering.

BasisverzekeringB

Basisverzekering
Alles goed geregeld

Met de basisverzekering van ONVZ bent u niet alleen verzekerd van de best mogelijke zorg. Onze verzekering geeft u ook de vrijheid om zelf te kiezen door welke dokter en in welk ziekenhuis u behandeld wilt worden. Daarnaast kunt u onze ZorgConsulenten altijd persoonlijk om advies vragen.

Basisverzekering
Aanvullende-verzekeringenB

Aanvullende zorgverzekeringen
Ruime dekkingen

Iedereen wil gezond blijven. Als u toch zorg nodig heeft, biedt ONVZ u een eersteklas aanvullende zorgverzekering. Met uitstekende persoonlijke service en ruime dekkingen. Kies de aanvullende zorgverzekering die bij uw zorgbehoefte past.

Aanvullende zorgverzekeringen
TandverzekeringenB

Tandverzekeringen
Uw gebit goed verzekerd

Bent u op zoek naar een eersteklas tandverzekering voor 18 jaar en ouder? Dan zit u goed bij ONVZ. Onze aanvullende tandverzekeringen vergoeden meer dan alleen uw tandartsbezoek. Kies het pakket dat bij u past.

Tandverzekeringen
OntzorgPlusB

OntzorgPlus
De beste hulp bij noodsituaties

Met de aanvullende verzekering OntzorgPlus van ONVZ bent u verzekerd van de beste regelhulp. Ook krijgt u veelvoorkomende hoge kosten bij noodsituaties vergoed.

OntzorgPlus
WereldfitB

Wereldfit
Overal verzekerd

Met deze aanvullende zorgverzekering heeft u volledige vergoeding van alle spoedeisende medische zorg in het buitenland. En één aanspreekpunt voor uw gezondheid. Waar dan ook ter wereld.

Wereldfit
Health-basic-health-premiumB

Health Basic en Health Premium
Internationaal

Komt u niet (meer) in aanmerking voor de Nederlandse basisverzekering? Dan biedt ONVZ een passende oplossing: Health Basic en Health Premium.

Health Basic en Health Premium

Alles op een rij?
Bekijk ons overzicht

Wat is voor u de beste zorgverzekering? Vergelijk onze aanvullende zorgverzekeringen met elkaar op basis van wat u zelf belangrijk vindt.

Naar vergoedingsoverzicht

Goed om te weten

 • U kiest zelf naar welke arts of zorgverlener u gaat. Wij kunnen u helpen kiezen

  Onze ZorgConsulenten bieden een luisterend oor en kennen het zorglandschap tot in detail. Zij geven kwalitatief goede informatie over ziekenhuizen en zelfstandig behandelcentra in Nederland. Zo kunt u beter kiezen naar welke arts of ziekenhuis u wilt gaan.

 • U hoeft geen betalingen voor te schieten

  In de meeste gevallen declareert een zorgverlener een nota voor u bij ons. Dan betalen wij een eventuele vergoeding rechtstreeks aan uw zorgverlener. Als u uiteindelijk nog (een deel van de) kosten zelf moet betalen, ontvangt u hiervoor een rekening van ons.

 • Wat de basisverzekering van ONVZ u biedt, leest u op de verzekeringskaart en in de algemene regels en vergoedingen

  Op de verzekeringskaart ziet u in één oogopslag welke vergoedingen onze basisverzekering biedt.. Extra informatie vindt u terug in de Algemene regels en Vergoedingen.

 • ONVZ biedt zijn basisverzekering aan onder de labels ONVZ, PNOzorg en VvAA zorgverzekering

  Er zijn geen inhoudelijke verschillen.

 • Er gelden soms maximale vergoedingen voor wijkverpleging en ggz

  Met sommige zorgverleners in de geestelijke gezondheidszorg (ggz) of wijkverpleging (thuiszorg) hebben wij geen contract en gelden er sinds 1 januari 2021 maximale vergoedingen.

Heeft u nog vragen?
Wij zijn er voor u

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.