• Eersteklas Zorgverzekering
  • Snel geholpen door ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,3

Hoe blijven uw medewerkers mentaal gezond tijdens coronatijd?

 

De coronacrisis heeft de leefstijl van de meeste Nederlanders veranderd. Niet alleen ons dagelijks leven is drastisch aangepast, ook onze mate van geluk gaat achteruit. Dit blijkt uit een langlopend geluksonderzoek van de Erasmus Happiness Economics Research Organization (EHERO).

De psychische gesteldheid van uw medewerkers is in de huidige crisis belangrijker dan ooit. Medewerkers kunnen onzeker zijn over hun (financiële) toekomst, sociale contacten missen en vergrootte werkdruk ervaren. Hoe zorg je als werkgever dat je iedereen mentaal aan boord houdt, nu én straks in de anderhalve meter-samenleving? Als u nu uw medewerkers kunt helpen, voorkomt u dat de klap later komt.

ONVZ kan u goed helpen om te voorkomen dat uw medewerkers straks een burn-out krijgen. Bijvoorbeeld met stress- en energiemanagement, financiële en juridische dienstverlening en maatschappelijk werk.

Bel de Werkgeversdesk om even te sparren

ONVZ heeft een Werkgeversdesk waar gecertificeerde register consultants duurzame inzetbaarheid u te woord kunnen staan. Gewoon om even van gedachten te wisselen of u wat handige tips te geven. We kunnen u helpen bij het inzetten van preventieve interventies. Het is belangrijk dat u met uw mensen meedenkt en u ze eventueel doorverwijst naar anderen die hen misschien beter kunnen helpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan online cursussen als: E-learning Slimmer thuiswerken, financiële begeleiding en thuiswerkcoaching.

Bel 030 639 62 66

Heeft u nog vragen?
Wij zijn er voor u

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.