• Eersteklas Zorgverzekering
  • Snel geholpen door ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,3

Helder voor de Geest

De mentale gezondheid van uw medewerkers is in deze tijd van corona en thuiswerken belangrijker dan ooit. Hoe zorgt u er als werkgever voor dat u iedereen mentaal aan boord houdt? Als u nu uw medewerkers helpt, voorkomt u dat de klap later komt.

Daarom heeft ONVZ Helder voor de Geest gelanceerd. Een serie video's vol handige tips en tricks van experts om uw medewerkers mentaal gezond te houden. Aflevering #3 gaat over bevlogenheid en vindt u hier onder. Of scroll naar beneden om aflevering #1 over thuiswerken terug te kijken of aflevering #2 over leidinggeven op afstand.

Vraag gratis 
de Gezondheidsgids aan

Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van zorgvuldig gekozen zorgproviders. In onze Gezondheidsgids (pdf) vindt u een overzicht van gerichte interventies die u en uw medewerkers helpen ook in coronatijd mentaal gezond te blijven. Denk bijvoorbeeld aan thuiswerkcoaching of een verzuimpreventiecheck. Klik hieronder op de gele knop Gezondheidsgids aanvragen, hiermee vraagt u de gids gratis aan.

Gezondheidsgids aanvragen
Linkedin

Blijf op de hoogte

Volg ons op Linkedin voor de laatste updates.

Even sparren? Bel de Werkgeversdesk

Onze gecertificeerde register consultants duurzame inzetbaarheid staan voor u klaar. Om even van gedachten te wisselen, handige tips te geven of u te helpen bij het inzetten van preventieve interventies. U kunt ook contact opnemen met uw verzekeringsadviseur. De Werkgeversdesk is bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur op telefoonnummer 030 639 62 66 of stuur een e-mail naar werkgeversdesk@onvz.nl.

Heeft u nog vragen?
Wij zijn er voor u

Vragen over corona? Bekijk pagina Alles over coronavirus

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.