• Eersteklas Zorgverzekering
  • Snel geholpen door ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,3

Gezondheidsnetwerk: snel en gezond weer aan het werk

Gezondheidsnetwerk: snel en gezond weer aan het werk

Sneller dan reguliere verzekerde zorg

Al uw medewerkers die verzekerd zijn bij ONVZ krijgen toegang tot ons Gezondheidsnetwerk. Bij ons netwerk hebben zij geen last van de wachtlijsten binnen de reguliere zorg. Daardoor kunnen ze bij klachten snel terecht bij de juiste behandelaar voor een diagnose. Zo kunnen uw medewerkers snel beginnen met een mogelijke behandeling en het hersteltraject.

Focus op werkhervatting

De zorgverleners binnen ons Gezondheidsnetwerk hebben naast de behandeling van de klachten ook altijd als doel om uw medewerkers weer aan het werk te krijgen. Want zelfs als fysieke of psychische problemen vrijwel zijn opgelost, kan werkhervatting soms nog lastig zijn. Met ons Gezondheidsnetwerk krijgen uw medewerkers de juiste zorg én de perfecte begeleiding voor een soepele re-integratie.

Breder dan reguliere verzekerde zorg

De zorgverleners in ons Gezondheidsnetwerk zijn gespecialiseerd in alle arbeidsgerelateerde klachten. Ze zijn er niet alleen voor mentale en fysieke problemen, maar ook voor sociaal-maatschappelijke problemen. Hoe blijft uw medewerker bijvoorbeeld productief als hij of zij ook mantelzorger moet zijn? Ook daar kunnen de zorgpartners in ons netwerk bij helpen.

Veel aandacht voor preventie

Voorkomen blijft natuurlijk altijd beter dan genezen. Daarom gaat ook veel aandacht uit naar preventie. Via online trainingen kunnen medewerkers hulp krijgen bij bijvoorbeeld het verbeteren van hun leefstijl, stress of beginnende rugklachten. Maar ook bijvoorbeeld hulp met slaaptips voor ouders van jonge gezinnen. Zo blijven uw gezonde medewerkers gezond én productief.

Ruime vergoedingen en extra dekking

ONVZ staat bekend om de ruime vergoedingen. Op het gebied van de mentale gezondheidzorg is dat niet anders. Medewerkers met een aanvullende verzekering bij ONVZ krijgen ook nog een de gratis extra dekking van de medewerkersmodule Werkfit, met daarin onder andere €250 euro extra dekking voor mentale gezondheidsklachten.

Meer over Werkfit

Heeft u nog vragen?
Wij zijn er voor u

Meer contactopties

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.