• Eersteklas Zorgverzekering
  • Snel geholpen door ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,3

Wachtlijstbemiddeling - onze ZorgConsulent helpt u graag

Het coronavirus heeft het afgelopen jaar grote impact gehad op de zorg. Door de enorme drukte in ziekenhuizen is veel reguliere zorg uitgesteld en zijn wachtlijsten langer geworden dan normaal. Staat u op zo’n wachtlijst? Dan zoekt onze ZorgConsulent graag voor u uit of en waar u sneller geholpen kunt worden.

Nu het aantal coronapatiënten in ziekenhuizen is afgenomen, kan de uitgestelde zorg worden ingehaald. Maar daarnaast loopt de reguliere zorg ook gewoon door. Het kost dus veel tijd om deze patiënten allemaal te helpen. 

Als verzekerde van ONVZ kunt u gebruikmaken van wachtlijstbemiddeling. Want als u zorg nodig heeft, wilt u weten waar u aan toe bent en u niet hoeven te verdiepen in de verschillende wachttijden per ziekenhuis. Onze ZorgConsulent neemt dit werk graag voor u uit handen en zoekt voor u uit of en waar u sneller goed geholpen kunt worden.

Staat u op een wachtlijst?

Staat u op een wachtlijst voor een behandeling in het ziekenhuis? Onze ZorgConsulenten helpen u graag. U kunt hen bereiken op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur, op telefoonnummer 0800 022 14 50 (gratis), kies optie 2. U kunt ook een e-mail sturen naar zorgconsulent@onvz.nl. We helpen u graag verder. 

De ZorgConsulent ontzorgt

De ZorgConsulent kan u ook op andere gebieden ontzorgen. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van een second opinion, het regelen van mantelzorgondersteuning en het voorbereiden van een gesprek met uw arts. Kijk op onze website voor meer informatie. 


Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.