• Eersteklas Zorgverzekering
  • Snel geholpen door ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,3

ONVZ houdt de premie gelijk

ONVZ houdt de premie voor 2022 voor zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekeringen gelijk. Dat betekent een premie van € 134,50 bruto per maand. Het eigen risico blijft ook komend jaar € 385 per jaar.

“De premie van ONVZ wordt voornamelijk door de ontwikkeling van de zorgkosten bepaald” stelt Jean-Paul van Haarlem, bestuursvoorzitter van ONVZ. “Als vereniging gaan wij zorgvuldig om met de premies die onze leden ons toevertrouwen. Door COVID-19 kan dit jaar minder reguliere zorg geleverd worden dan verwacht. ONVZ heeft geen winstoogmerk en kiest er daarom voor haar reserves aan te spreken om de premie voor haar leden gelijk te houden. Dat geldt voor zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekeringen.”

Goed en gezond leven

ONVZ vindt dat iedereen een goed en gezond leven verdient. Het afgelopen en lopende jaar hebben laten zien hoe belangrijk en ook hoe kwetsbaar dat is. Daarom helpen en inspireren wij onze leden bij een goed en gezond leven en bieden wij onze leden de vrijheid zelf regie te voeren over hun gezondheid. Om de zorg ook in de toekomst toegankelijk te houden, zetten wij in op preventie. Dat doen we onder andere via onze website en het platform www.job-werkt.nl voor werkgevers. Bovendien bieden onze ZorgConsulenten persoonlijke hulp en advies als onze klanten zorg nodig hebben. Daarnaast heeft ONVZ uitstekende aanvullende (tand)verzekeringen.

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.