• Eersteklas Zorgverzekering
  • Snel geholpen door ZorgConsulent
  • Klantwaardering 8,3

Wordt u een van de nieuwe leden van onze Ledenraad?

Oproep Ledenraad

Vereniging ONVZ is op zoek naar nieuwe leden voor zijn Ledenraad. ONVZ is een organisatie zonder winstoogmerk, waarbij het belang van onze verzekerden voorop staat. De Ledenraad behartigt de belangen van onze verzekerden. U kunt nu zelf bijdragen aan het borgen hiervan.

De raad is het hoogste orgaan van Vereniging ONVZ, beoordeelt de jaarrekening en fungeert als raad van afgevaardigden en raad van advies. In de raad worden onder andere ontwikkelingen in de zorg, wet- en regelgeving, productaanpassingen en de strategische koers van ONVZ besproken. U heeft daarbij inspraak op ons zorginkoop- en communicatiebeleid.

Heeft u een brede interesse, affiniteit met zorg én wilt u het belang van onze verzekerden waarborgen? Dan zijn we misschien wel op zoek naar u. De tijdsbesteding bedraagt ongeveer 40 uur per jaar en leden ontvangen een passende vergoeding. Reageren of meer weten?  Op deze pagina kunt u solliciteren.

Of lees het onderstaande interview uit het jaarverslag met Rob Barnasconi, lid van de ledenraad, voor een inkijk in wat de raad precies doet.

Interview met Rob Barnasconi, lid van de ledenraad

‘We zijn een echte sparringpartner voor ONVZ. We signaleren maatschappelijke ontwikkelingen, zoals bijvoorbeeld de gevolgen van corona en het toenemende tekort aan menskracht in de zorg dat hierdoor overduidelijk ontstaat.’

Lees het interview met Rob

Over enkele minuten wordt u automatisch uitgelogd. Beweeg uw muis om ingelogd te blijven.